Elfogták a két pécsi bankrablás gyanúsítottját, egy rendőrt

április 27., szerda 14:59
4

A rendőrség megerősítette az ATV Híradójának a Szabad Pécs értesüléseit, miszerint elfogták két pécsi bankrablás feltételezett elkövetőjét. A férfi 2019 őszén és 2020 tavaszán rabolta ki Pécsen a Komlói úti Takarékbankot, több millió forintot lopott el. Az esetet a biztonsági kamera rögzítette, és a felvételen látható is volt a férfi arca.

A Szabad Pécs azt írta, hogy az illető a Pécsi Rendőrfőkapitányság gazdaságvédelmi osztályának egyik nyomozója volt. (via HVG)

Frissítés 17:10

A délután folyamán levélben érdeklődtünk a letartóztatásról és a gyanúsított rendőr voltáról a Központi Nyomozó Főügyészségnél, mely egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta a híreket. Csupán ennyit közölt:

„A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség rablás bűntette miatt folytat nyomozást. A vagyon elleni erőszakos bűncselekmény miatt folyamatban lévő eljárásban a nyomozati cselekmények jelenleg is folyamatban vannak. További információ az ügyben a büntetőeljárás érdekeire tekintettel jelenleg nem közölhető. Az ügyben rövidesen további tájékoztatást tervezünk.”


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt