Elfogták a két pécsi bankrablás gyanúsítottját, egy rendőrt

bűnügy
2022 április 27., 14:59

A rendőrség megerősítette az ATV Híradójának a Szabad Pécs értesüléseit, miszerint elfogták két pécsi bankrablás feltételezett elkövetőjét. A férfi 2019 őszén és 2020 tavaszán rabolta ki Pécsen a Komlói úti Takarékbankot, több millió forintot lopott el. Az esetet a biztonsági kamera rögzítette, és a felvételen látható is volt a férfi arca.

A Szabad Pécs azt írta, hogy az illető a Pécsi Rendőrfőkapitányság gazdaságvédelmi osztályának egyik nyomozója volt. (via HVG)

Frissítés 17:10

A délután folyamán levélben érdeklődtünk a letartóztatásról és a gyanúsított rendőr voltáról a Központi Nyomozó Főügyészségnél, mely egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta a híreket. Csupán ennyit közölt:

„A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség rablás bűntette miatt folytat nyomozást. A vagyon elleni erőszakos bűncselekmény miatt folyamatban lévő eljárásban a nyomozati cselekmények jelenleg is folyamatban vannak. További információ az ügyben a büntetőeljárás érdekeire tekintettel jelenleg nem közölhető. Az ügyben rövidesen további tájékoztatást tervezünk.”

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.