Sértőnek találták a „Fuck you” feliratú nadrágját, ezért leszállítottak egy nőt a repülőjáratáról

április 27., szerda 18:17
6

Az American Airlines New Yorkból Los Angelesbe tartó járatán utazott volna a népszerű dél-koreai DJ Soda, miután azonban elfoglalta az ülőhelyét, a gép személyzete leszállította a gépről, mert sértőnek ítélték a ruháján lévő feliratot. A 36 éves nő egy fekete melegítőnadrágot viselt, amire a fuck, fuckin, fuck you kifejezések voltak nyomtatva.

Instagramon azt írta, sem a check-innél, sem a gépre lépve nem volt senkinek problémája a ruhájával, mosolyogva engedték tovább. Miután leült, a gép legénységének egy tagja odament hozzá, összepakoltatta vele a cuccait és magyarázat nélkül arra utasította, szálljon le a gépről. Mialatt lefelé kísérte, azt mondta neki, a feliratok „nem megfelelők” és „sértők”, ezért a következő járattal kell mennie.

Soda könyörgött, hogy hadd utazzon a gépen, mert sürgős dolga van, és azt is felajánlotta, hogy átöltözik, de a férfi nem ment bele. Ekkor levette a nadrágját, ám akkor sem engedte vissza, és olyan megjegyzéseket tett, hogy hamarabb is levehette volna. Végül egy óra akadékoskodás után úgy engedte vissza, ha kifordítva veszi fel a nadrágot.

A nő azt írta, hogy eddig az amerikai turnéja során még senkinek sem volt baja ezzel a nadrággal. (Insider)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt