Idén a legtöbb párt kihagyja a majálist

majális
2022 május 01., 08:25
comments 9

Idén május 1-jén, a munka ünnepén nem sok pártpolitikai programon lehet részt venni. A hagyományokkal ellentétben az ellenzéki összefogás egyetlen pártja sem rendez programot, a Fidesz-KDNP pedig nem is szokott.

Csak a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Munkáspárt tart ünnepséget. Előbbi az Óbudai szigeten, ahol az ingyenkaján túl Toroczkai László előadását lehet meghallgatni, és Romer-koncert is lesz. Az utóbbi pedig háborúellenes tüntetéssel köti össze a majálisozást: a Kodály Köröndről indulnak, majd onnan mennek tovább a Honvédelmi Minisztérium Lehel úti épülete elé. (via Telex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.