Idén a legtöbb párt kihagyja a majálist

majális
2022 május 01., 08:25
comments 9

Idén május 1-jén, a munka ünnepén nem sok pártpolitikai programon lehet részt venni. A hagyományokkal ellentétben az ellenzéki összefogás egyetlen pártja sem rendez programot, a Fidesz-KDNP pedig nem is szokott.

Csak a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Munkáspárt tart ünnepséget. Előbbi az Óbudai szigeten, ahol az ingyenkaján túl Toroczkai László előadását lehet meghallgatni, és Romer-koncert is lesz. Az utóbbi pedig háborúellenes tüntetéssel köti össze a majálisozást: a Kodály Köröndről indulnak, majd onnan mennek tovább a Honvédelmi Minisztérium Lehel úti épülete elé. (via Telex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt