Mégsem készíti el Meghan Markle animációs sorozatát a Netflix

külföld
2022 május 02., 04:55
comments 1

Meghan Markle is a megszorítások áldozata lett: amerikai sajtóértesülések szerint a Netflixnél elrendelt költségcsökkentés nyomán visszamondták az animációs sorozat, a Pearl gyártását, írja a Guardian.

Tavaly még nagy felhajtás közepette jelentették be, hogy a sussexi hercegné íróként és producerként segít majd tető alá hozni egy családi sorozatot, melynek egy 12 éves lány lett volna a főszereplője, akire nagy hatással vannak különféle történelmi női alakok.

Ez lett volna az első komoly produkciója a Archewell nevű márkának, amit Megan és férje, Harry hozott létre 2020-ban, amikor hátrahagyták a brit királyi családot, és az Egyesült Államokba költöztek.

A Netflix kilátásai az idei évre azonban jóval borúsabbak lettek: 10 év után először fordult elő, hogy a streaming-szolgáltatónak kevesebb előfizetője lett, és az egyre élesebb streaming-háború sem kecsegtet további növekedéssel, ezért alaposan bezuhant a vállalat részvényeinek árfolyama. Válaszul a Netflix költségcsökkentést jelentett be, és a Deadline információi szerint ennek lett áldozata a Pearl is.

A lap értesüléseit nem kommentálta egyelőre sem a Netflix, sem az Archewell. Nem ez lett volna az egyetlen tartalom, amit a brit hercegi pár a streamingoldalra szánt, és például a Harry producersége mellett készülő sorozat, melyben mozgássérült veteránok szerepelnek, a tervek szerint valósulhat meg jelen állás szerint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.