Az egyik legnagyobb magyar hantás lányának floridai rendezvényén Áder János lánya is kiállít

család
2022 május 03., 14:51
comments 19
  • Május 12-14. között tartanak egy Hungarian Summit nevű konferenciát Floridában.
  • A kulturális programok között feltűnik a köztársasági elnök lányának kiállítása is.
  • Végigvettük Áder Orsolya művészetének főbb állomásait.
  • És bemutatjuk a Hungarian Summit ötletgazdáját is, a 90-es évek nagy magyar hantásának a lányát.

Már négy napja nem lesz köztársasági elnök az édesapja, amikor május 14-én megnyílik majd Áder Orsolya egynapos kiállítása az Egyesült Államokban, Daytonában. A fiatal művész képeit a Hungarian Summit programjában állítják ki. A tárlatot az Élet és Irodalomban rendszeresen publikáló Lázár György vette észre. Kevesen tudják Áder János lányáról, hogy egy igazi polihisztor.

link Forrás

Áder Orsolya az f21.hu cikke szerint „már 16 éves kora óta külföldön él, először Brüsszelben, majd Londonban, ahol a Richmond, The American International University in London neves intézményében tanult divatmarketinget, menedzsmentet, dizájnt és művészeteket.” Londoni iskolájáról már volt szó a 444-en is, hiszen kiderült, hogy az pontosan ugyanolyan rendszerben ad amerikai diplomát a hallgatóinak, mint amilyenben a CEU is adott, amíg épp emiatt el nem üldözte édesapja korábbi pártja. A fizetős magánegyetem hallgatója volt akkor is, amikor az intézmény kifejezte a szolidaritását a CEU-val.

2018-ban mutatták be Áderor nevű pólómárkáját. Saját készítésű grafikáit - a köztársasági elnök ötlete nyomán - pólókra nyomtatta, és minderről a közmédia is beszámolt.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.