Áder János lánya is OLYAN egyetemre jár

POLITIKA
2017 április 06., 09:22
comments 620

Nem csak Orbán Ráhel, hanem Áder János lánya, Áder Orsolya is egy olyan egyetemre jár, ami európai országban működik, de az Egyesült Államokban akkreditált diplomát ad. 

Áder Orsolya LinkedIn oldalán látható, hogy a Richmond University nevű fizetős magánegyetem hallgatója. Az egyetem Wikipedia-oldaláról pedig kiderül, hogy ez egy amerikai székhelyű iskola Londonban, a diplomát pedig az Egyesült Államokban a Middle States Commission on Higher Education akkrediálja, és ezt ismeri el a brit Open University Validation Services. 

Azaz ugyanúgy mint Orbán Ráhel esetében, Áder Orsolya is egy olyan egyetemre jár, ami pont úgy működik, mint amire hivatkozva a fideszes képviselők megpróbálják elüldözni a CEU-t Magyarországról. Maga Orbán Viktor is arról beszélt a Kossuth rádióban, hogy azzal, hogy a CEU két országban is akkrediált diplomát ad ki, csalást (!) követ el, és szerinte ez igazságtalan előny a többi egyetemmel szemben. 

A CEU ellehetetlenítésére alkalmas törvényt a parlament fideszes többsége rekordidő alatt fogadta el, jelenleg Áder Jánosnak kell eldöntenie, hogy rendben van-e elüldözni egy olyan egyetemet az országból, mint amilyenbe az ő lánya is jár Nagy-Britanniában. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt