Egy bolgár kisteherautó belehajtott a letenyei határátkelőbe

baleset
2022 május 04., 07:25

Gyerekek és rendőrök is megsérültek szerda hajnalban Letenyénél, az M7-es autópályán lévő határátkelőnél egy balesetben - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Nem sokkal hajnali egy óra után egy bolgár férfi a kisteherautójával nekiütközött egy előtte haladó magyar személyautónak, majd a két jármű az útlevélkezelő-fülkének csapódott. A balesetben hatan sérültek meg, a személyautóban utazó két gyermek és egy felnőtt, valamint egy magyar és két horvát rendőr. A bolgár járművezetőt őrizetbe vették.

Az MTI információja szerint az egyik gyermeket súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.