Tíz év börtönre ítéltek egy férfit, aki két gyereket is szexuálisan bántalmazott

bűnügy
2022 május 05., 06:44
comments 1

Az elsőfokú bíróság ítélete szerint a szentesi férfi 2019-ben a testvére 6 éves lányát egy elhagyatott szentesi temetőbe csalta, majd szexuálisan bántalmazta. Ugyanebben az évben másik testvére 7 éves lányunokáját a gyerek szüleinek lakásán bántalmazta.

Az elsőfokú bíróság a férfit kétrendbeli szexuális erőszak miatt 9 év szabadságvesztésre ítélte és végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás vagy tevékenység gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kapcsolatba kerülhet.

A másodfokon eljárt Szegedi Ítélőtábla az elsőfokú ítéletet megváltoztatta, és a férfi büntetését 10 év szabadságvesztésre súlyosította. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.