Malacba futottak a mentők egy angyalföldi panellakásban

ÁLLAT
2022 május 06., 15:31
comments 2

Egy idős, 70 év körüli nőhöz hívták a mentőket Budapesten a XIII. kerületbe egy panellakásba. Amikor a mentőszolgálat orvosai odaértek, „egy méretes disznó szaladt eléjük”.

Ahogy a Facebook posztjukban be is számolnak róla, később kiderült, hogy a nőt vidékről költöztették a fővárosba a rokonai, hogy így könnyebben tudjanak gondoskodni róla, ő pedig nem akart megválni a szeretett malacától.

link Forrás

A malac saját kanapéjáról figyelte türelmesen a gazdi vizsgálatát, akit végül stabil állapotban szállíthattak kórházba a mentők - írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.