A NATO „kegyetlenkedéseinek” szenteltek egy kiállítást Moszkvában

háború
2022 május 07., 07:40
comments 12

Miközben az egész világ azt nézi, hogy az orosz csapatok nyilvánvalóan háborús bűnöket követnek el Ukrajnában, az orosz propaganda rendben pörög tovább Moszkvában. Az AFP hírügynökség számolt be egy új kiállításról, melynek címe: „Nato. A kegyetlenség krónikája”.

photo_camera Fotó: -/AFP
photo_camera Fotó: -/AFP
photo_camera Fotó: -/AFP

Az Oroszország Kortárs Történelmi Múzeumában látható festményeken főleg megsebesült gyerekek és gyászoló anyák láthatók, közben a hangszórókból folyamatosan megy a közeledő repülőgépek hangja. Az április elején megnyitott kiállítás célja, hogy bemutassa azokat a „bűnöket”, amiket a szervezők szerint a NATO követett el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.