Szoboszlai Dominik is jelölt az Év újonca díjra a Bundesligában

futball
2022 május 07., 15:28
comments 1

Az RB Leipzig magyar válogatott középpályása melett a stuttgarti Omar Marmoush és Iro Hiroki, a bielefeldi Parrick Wimmer, a frankfurti Jesper Lindström és a wolsfburgi Jonas Wind jelölt még a címre.

Szoboszlai Dominik mindjárt gólt lő a Manchester Citynek a 2021. december 7-i lipcsei BL-meccsen.
photo_camera Szoboszlai Dominik mindjárt gólt lő a Manchester Citynek a 2021. december 7-i lipcsei BL-meccsen. Fotó: ROBERT MICHAEL/dpa Picture-Alliance via AFP

A jelöltekre a szurkolók, a klubok és a szakírók szavazhatnak, a szurkolói szavazatok a végeredmény 40 százalékát teszik ki, a klubok és a szakírók szavazatai 30-30 százalékot.

Szoboszlai a Bundesliga idei idényében 29 mérkőzésen hat gólt szerzett és hét gólpaszt adott, háromszor nyerte el a hónap újonca címet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.