A legendák köztünk járnak: az elmúlt évek kapitális szpottingjai

képzavar
2022 május 08., 18:52
comments 16

A 444 megalakulása óta versenyszerűen, professzionálisan és szenvedélyesen lőjük az utcai szpottingokat hírességekről, és küldözgetjük, értékeljük őket a belső levelező listánkon. Csőre töltött telefonnal járjuk az utcákat, és amint megpillantunk egy politikust, színészt, sportolót, akkor gátlástalanul tüzelünk. Hogy ennek mi az értelme? Látszólag nem sok. Talán csak annyi, hogy a szenvedélyes szpottingolás rákényszerít, hogy kihúzzuk a fejünket a telefonból, hogy folyamatosan figyeljünk, kutassunk, résen legyünk, majd hidegvérrel célozzunk. A szpottingolás remek edzés szemfüles riportereknek. A több száz utcai portrénak nem sok hasznát vettük az elmúlt években – párat megosztottunk Instagram-oldalunkon, amit ezért is érdemes követni – de eljött az alkalom, hogy egy válogatást megosszunk az olvasóinkkal is.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.