32 millió forintnyi cigarettát találtak egy gumicsónakban

bűnügy
2022 május 10., 07:50

Gumicsónakban találtak mintegy 32 millió forint értékű csempészett cigarettát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Tisza magyar-ukrán határszakaszán.

A hatóságok a zöldhatárt ellenőrizték, amikor észrevettek egy gazdátlan csónakot, amiben 1700 karton cigit találtak fekete nejlonba csomagolva.

A csempészett dohányt és a gumicsónakot lefoglalták, az ügyben költségvetési csalás elkövetésének gyanúja miatt tettek feljelentést a NAV nyomozói. (MT)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.