Bandatagság miatt letartóztatták Young Thugot, vagyis Fiatalkorú Bűnözőt, a híres rappert

bűnügy
2022 május 10., 06:27

27 másik bandataggal egyidőben letartóztatta az atlantai rendőrség az elmúlt évtized egyik legnagyobb rapsztárját, Young Thugot, polgári nevén Jeffery Williamst. A rappert saját villájában állították elő. A további letartóztatottak között volt Gunna, aki szintén ismert rapper, ezt a számot például közösen adták elő Young Thuggal:

link Forrás

A harmincéves, hatgyermekes férfit azzal vádolják, hogy 2012-ben ő alapította a Young Slime Life nevű utcai bandát, aminek a tagjai azóta a legváltozatosabb bűnöket követték el, ideértve a gyilkosságot és a zsarolást. A rendőrség szerint a Fiatal Nyálkás Élet a Bloods nevű, az egész Egyesült Államokat behálózó banda helyi leágazása.

Young Thug saját tulajdonú kiadója, a Young Stoner Life Records általában “Slime Family” néven emlegette a kiadóhoz tartozó előadókat, és több sikeres válogatáslemezük címében szerepel a bandájuk neve. Aminek a rövidítése - YSL - megegyezik Yves Saint Laurent francia divattervező nevének rövidítésével, ami a divatmániás Young Thugot tekintve nem lehet véletlen.

Williams Atlantában született egy tizenegy gyerekes család tizedik gyerekeként. Az egyik bátyját a házuk előtt lőtték agyon. Az iskolából hatodikban csapták ki, miután eltörte egy tanára karját. Négy évet ült ifjúsági börtönben. A fiatal rappert a szintén atlantai Gucci Mane fedezte és karolta fel annak idején.

Kemény körülményeinek ellenére vagy éppen azok miatt Young Thug a nyafogós rap egyik alapfigurája, fantasztikus ruhatára miatt pedig egyben a műfaj David Bowie-ja.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.