Schmuck Andor indul a belvárosi időközi választáson

POLITIKA
2022 május 12., 07:16
comments 3

Schmuck Andor visszatér, a 24.hu azt írja, újra benevezett egy választási kampányba, és a belvárosi önkormányzat megüresedett képviselői mandátumát célozta meg.

Az V. kerületben a 3-as egyéni választókörzetben július 26-ra tűztek ki időközi választást, mert áprilisban lemondott az önkormányzat legrégebbi fideszes képviselője. Pásztor Lajos, aki 1994 óta volt tagja a kerület képviselő-testületének, hétszer választották meg egyéni képviselőnek. Utoljára 2019-ben, 77 évesen nyert mandátumot.

A lap azt írja, a függetlenként induló Schmuck jelölését szerdán vette nyilvántartásba a kerületi választási bizottság, miután leadta az induláshoz szükséges 21 választópolgár ajánlását.

Schmuck neve legutóbb az április választás előtt került elő, amikor együttműködési megállapodást írt alá a pornómogul Gattyán György vezette Megoldás Mozgalommal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.