Szívrohamot kapott és meghalt egy férfi, miközben egy nőt ásott el, akit ő ölt meg

bűnügy
2022 május 12., 04:32
comments 7

A Dél-karolinai Trentonban történt az eset, amelyben a nyomozók szerint egy férfi az érintett, aki megölt egy nőt a hátsó kertjében, majd amikor megpróbálta elásni, szívrohamot kapott és meghalt.

A hatóságokat egy kertben fekvő magatehetetlen férfihoz riasztották, de a kertben nemcsak a 60 éves Joseph McKinnon holttestét találták meg, hanem később a 65 éves Patricia Ruth Dent szemeteszsákba csomagolt testét is, egy frissen ásott gödörben. A férfi és a nő egy pár volt, együtt éltek Trentonban.

A helyszínen gyűjtött bizonyítékok alapján a nyomozók arra jutottak, hogy a férfi közös otthonukban támadta és ölte meg a nőt, a testét szemeteszsákba tette, majd a kertben gödröt ásott, hogy eltemesse, csakhogy közben szívrohamot kapott és meghalt.

A nőt egyébként először észre sem vették a hatóságok. Azután kezdték csak el keresni, hogy megtalálták a pénztárcáját az otthonukban. Értesítették a nő munkahelyét, ahol közölték, hogy nem ment be dolgozni, végül csak emiatt vizsgálták meg a kertben ásott gödröt és fedezték fel, hogy abban is van egy holttest. (NPR)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.