Debreceni rendőr szabadnapja: vendégségbe ment, leköpte a szomszédot, csoportos verekedést indított

bűnügy
2022 május 13., 07:33
comments 11

Feltehetően nem úgy végződött annak rendőrnek a szabadnapja, aki ellen garázdaság és könnyű testi sértés miatt nyomoz a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség, mint ahogy tervezte. A rendőr a nővérénél volt vendégségben, amikor valamin összevitatkozott a nővére szomszédjával. Hogy min, azt nem tudni, de az biztos, hogy

egy ponton felrúgta a szomszéd földdel teli talicskáját, arcba köpte és megütötte.

A két férfi hamarosan már a földön hempergett, amire megjelent a rendőr és a szomszéd felesége és a rendőr nővére is, akik szintén beszálltak a buliba: a nővér meglökte a szomszéd feleségét, aki ezért kétszer fejbe verte, majd a rendőr feleségével együtt nekiálltak a földön birkózó férfiakat rugdosni. A kiscsoportos dulakodásnak a többi szomszéd és ismerős vetett véget, bár az esetet rögzítő videó szerint ez sem ment olyan simán.

Az ügyben négy főt gyanúsít az ügyészség garázdasággal és könnyű testi sértéssel. A leköpött és leütött szomszéd nincs köztük, a hatóság szerint az ő "cselekménye a támadás elhárításához szükséges mértéket nem lépte túl", ezért magatartása jogos védelemnek minősül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt