Egy indiai pár beperelte a fiát, amiért még mindig nem csinált nekik unokát

agybaj
május 13., 8:28
comments 5

Egy indiai házaspár megelégelte, hogy a 35 éves fiuk már 6 éve házas, és még mindig nincs gyereke, ezért perre mentek. A 61 éves Sanjeev és 57 éves Sadhana Prasad a kereset szerint egy vagyont költöttek a fiuk, Shrey fölnevelésére, taníttatására és aztán a rongyrázós esküvőjére, amiért annyit kértek cserébe, hogy legyen egy unokájuk, akivel foglalkozhatnak öregkorukban. Az pedig, hogy ezt a hálátlan kölök és felesége még mindig megtagadja tőlük, felér a mentális zaklatással.

A felperesek tételesen felsorolták, hogy mennyi pénzt költöttek Shreyre:

  • a fiút 2006-ban az Egyesült Államokba küldték, hogy pilótának tanuljon, ami legalább 65 ezer dollárjukba került;
  • a fiú aztán egy ideig nem kapott munkát pilótaként, ezért még két évig a szülei tartották el;
  • 2016-ban aztán összehozták Shreyt a mostani feleségével, az esküvőjük egy ötcsillagos szállodában volt, nászajándéknak pedig egy luxusautót is hozzávágtak a gyerekhez, és kifizették a pár nászútját, összesen vagy 80 ezer dollárért.

Ehhez képest Shrey és felesége még csak nem is tervez gyereket. Ez pedig már kegyetlenségszámba megy a wannabe nagyszülők szerint, akik ultimátumot adnának: unoka vagy pénz, de valami legyen! Ha nyernek, Shreynek és feleségének egy éve lenne arra, hogy előálljon egy unokával, különben fizetniük kell. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt