A Mezőkövesd edzője szerint ezen a szinten nem lehet ilyen nagyokat hibázni

foci
2022 május 14., 09:29
comments 2

Mint azt már bizonyára mindenki tudja, a labdarúgó NB I 33. és egyben utolsó fordulójának pénteki meccsén az Újpest 3–2-re nyert Mezőkövesden. A Nemzeti Sport pedig néhány kérdést feltett Supka Attilának, a Mezőkövesd edzőjének:

– Miért nem sikerült megismételni az első félidei játékot?
– Farkas Dániel megsérült, de Kamer Qaka és Cseri Tamás is jelezte, hogy nem egészséges. Akik pályára léptek, nem tettek hozzá annyit, hogy gólokat szerezhessünk, többen pedig nem is a posztjukon futballoztak.

– Érezte, hogy elment a mérkőzés, amikor az Újpest bő tíz perc alatt három gólt szerzett?
– Azért egy egynél még reménykedtem, de gyorsan jött a második és a harmadik gól is. Még egyszer mondom, a legnagyobb baj, hogy ezen a szinten nem lehet ilyen nagyokat hibázni...

photo_camera Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

A meccsnek nem volt túl sok tétje, hiszen az már korábban eldőlt, hogy a Mezőkövesd nem esik ki, az Újpest pedig az ötödik vagy a hatodik helyen végez, aminek nincs nagy jelentősége.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.