Süli János a paksi bővítés közelében marad Szijjártó Péter tárcájánál

belföld
2022 május 17., 11:56
comments 7

Lehet ugyan, hogy Süli János már nem miniszter többé, hiszen Orbán Viktor átcsoportosította a feladatokat, és az új kormányban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter lett a paksi bővítés és a nemzetközi energetikai ügyek kormányzati felelőse, de ez nem jelenti azt, hogy nem marad a projekt közelében.

Szijjártó ugyanis arról posztolt, hogy elkezdte a felkészülést a miniszterjelölti meghallgatásokra, melyeken ott van Süli is, akiről a miniszter azt írta, „az átigazolási időszak legnagyobb fogása”. Azt nem részletezte, hogy milyen poszton.

link Forrás

Süli János egyébként harmincmillió forint végkielégítést kap, mivel nem kapott miniszteri posztot az új kormányban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.