Nagy a felháborodás Kínában, amiért a Gucci és az Adidas félmilliós napernyője nem jó az eső ellen

május 19., csütörtök 5:48
4

A kínai közösségi oldalon, a Weibón tört ki A Nagy Felháborodás, amiért a Gucci és az Adidas kollaborációjában készült, 11 ezer jüanba, vagyis közel 600 ezer forintba kerülő napernyő átereszti a vizet, vagyis nem jó az eső ellen. (A Gucci oldalán egyébként 990 euróért, vagyis 380 ezer forintért hirdetik.)

Pedig a Gucci a weboldalán is figyelmezteti a kedves vásárlóit, hogy a termék „nem vízálló, és napvédelemre vagy dekorációs célokra szolgál”.

Fotó: Gucci

Ennek ellenére a BBC szerint sorozatban jelennek meg a Weibón olyan bejegyzések, amelyekben a fenti napernyőt haszontalannak nevezik, és volt olyan is, aki azt írta: „amíg szegény vagyok, nem fognak tudni becsapni, hogy ezt kifizessem”.

A Gucci és az Adidas együttműködését beharangozó darab ezzel persze szép reklámot kapott, június 7-én, amikor megjelenik a kollekció, lehet majd nézni, ahogy sorban állnak az emberek a félmilliós napernyőkért. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt