Elon Muskot szexuális zaklatással vádolja a SpaceX légiutas-kísérője

külföld
2022 május 20., 06:22
comments 16

Elon Muskot szexuális zaklatással vádolja a SpaceX egyik légiutas-kísérője, számolt be az Insider a nő vallomása és más dokumentumok alapján.

A nő állítása szerint az eset még 2016-ban történt, amikor Musk egy masszázs alatt „kért többet” a légiutas-kísérőtől. A nő vallomása szerint a dollármilliárdos a péniszét mutogatta neki, miközben a lábát simogatta, és az is szóba került, hogy Musk vesz neki egy lovat egy erotikus masszázsért cserébe.

A nő azt állítja, hogy dokumentumokkal is alá tudja támasztani a zaklatást, és a SpaceX 250 ezer dollárt (több mint 90 millió forintot) fizetett neki a hallgatásért cserébe.

Az Insider megkereste Elon Muskot is, aki azt ígérte, részletesen fog válaszolni a vádakra, szerinte „ez a történet ennél sokkal többről szól”. (via Telex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.