Letartóztatták a Mezőkövesd utánpótlás-fociedzőjét, mert többször bántalmazta a volt feleségét

bűnügy
2022 május 20., 07:56
comments 1

Többször is bántalmazta volt feleségét az NB I.-es Mezőkövesd utánpótláscsapatánál dolgozó fociedző, akinek letartóztatását már a nyomozati szakban elrendelte a járásbíróság a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség kérelmének helyt adva, tudta meg a Blikk.

A lap információi szerint az edző és a felesége már évekkel ezelőtt elváltak, szintén azért, mert a férfi többször bántalmazta a nőt. A fociedző azonban a válás után is folyamatosan zaklatta volt nejét telefonon és személyesen is. A nőnek többször kellett a 112-n segítséget kérnie. Az egyik legsúlyosabb bántalmazás az volt, amikor a nőt állon rúgta, majd lelökte a lépcsőn.

A bíróság akkor rendelte el a fociedző letartóztatását, amikor a gyerekük füle hallatára fenyegette meg a volt nejét azzal, hogy elvágja a torkát és agyonszurkálja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.