Kovács Ákost felkérték egy nagyjátékfilm készítésére

KULTÚRA
2022 május 23., 09:52

Magunk maradtunk címmel nemrég mutatták be Kovács Ákos fekete-fehér, saját megfogalmazása szerint „művészi igényű” kisjátékfilmjét, a Sláger FM 24.hu által szemlézett interjújából pedig kiderül, hogy megkeresték egy nagyjátékfilm rendezésével is, ami „nagyon megtisztelő”, a zenész szerint „jó tanulási folyamat lenne”, de visszautasította.

„Mégsem érdekel, hogy egy előre megírt forgatókönyvet, más ötletét vászonra vigyem.” Első kisjátékfilmjéről azt mondta, abban minden benne van amit eddig csinált és ami érdekli: „a lírai én, a versmondó-versíró, a zenész, az epikus én, a képalkotás, történet-mesélés öröme”. A filmet, amiben természetesen Eperjes Károly is szerepel, Kovács Ákos élete „egyik legfontosabb alkotásának” nevezte.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.