Sóoldatot adott be vakcina helyett a jánoshalmi doktornő

elmebaj
2022 május 23., 05:06
comments 2

A Blikk arról ír, hogy már két hónapja van előzetesben egy 70 éves orvos, Dr. J. Johanna, aki jánoshalmi rendelésén Pfizer-vakcina helyett sóoldatot adott be betegeinek. A lap értesülései szerint legalább 13 alkalommal járt el így, de a nyomozás folyamatban van, így lehet, hogy sokkal több visszaélésre derül majd fény.

A Blikk információ szerint Dr. J. Johann vírustagadó, de nem csak ezért tette, amit tett. Azoknak a pácienseknek, akik csak a hivatalos igazolásra vágytak, az oltásra nem, jó pénzért megkapták tőle. Miután a rendőrség felfigyelt rá, bekamerázták a rendelőjét, így bukott le.

„Mindenről sarkos véleményt formált, és nem is rejtette véka alá. Megtörtént, hogy a férjemnek a szívbajára injekció helyett gyógyteát és narancsitalt javasolt. Azt mondta, hogy a sok gyógyszer csak megöli a betegeket. Persze nem lett jobban a párom, ezért gyorsan bementünk Kiskunhalasra, ahol egy injekcióval rendbe hozták”

– mesélte a Blikknek korábbi páciens, aki már nem a városban lakik, csak visszajár ismerőseihez.

Az orvos a helyiek szerint még rendelőjében is rászólt a betegekre, hogy ne viseljék a maszkot, és egy percig sem titkolta, hogy nem hisz a koronavírus létezésében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.