Sóoldatot adott be vakcina helyett a jánoshalmi doktornő

elmebaj
2022 május 23., 05:06
comments 2

A Blikk arról ír, hogy már két hónapja van előzetesben egy 70 éves orvos, Dr. J. Johanna, aki jánoshalmi rendelésén Pfizer-vakcina helyett sóoldatot adott be betegeinek. A lap értesülései szerint legalább 13 alkalommal járt el így, de a nyomozás folyamatban van, így lehet, hogy sokkal több visszaélésre derül majd fény.

A Blikk információ szerint Dr. J. Johann vírustagadó, de nem csak ezért tette, amit tett. Azoknak a pácienseknek, akik csak a hivatalos igazolásra vágytak, az oltásra nem, jó pénzért megkapták tőle. Miután a rendőrség felfigyelt rá, bekamerázták a rendelőjét, így bukott le.

„Mindenről sarkos véleményt formált, és nem is rejtette véka alá. Megtörtént, hogy a férjemnek a szívbajára injekció helyett gyógyteát és narancsitalt javasolt. Azt mondta, hogy a sok gyógyszer csak megöli a betegeket. Persze nem lett jobban a párom, ezért gyorsan bementünk Kiskunhalasra, ahol egy injekcióval rendbe hozták”

– mesélte a Blikknek korábbi páciens, aki már nem a városban lakik, csak visszajár ismerőseihez.

Az orvos a helyiek szerint még rendelőjében is rászólt a betegekre, hogy ne viseljék a maszkot, és egy percig sem titkolta, hogy nem hisz a koronavírus létezésében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt