Supozás közben tévedt el egy négytagú család az Ipolyon

baleset
2022 május 23., 11:41
comments 20

Vasárnap este fél kilenckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy 52 éves nő élettársával és két gyerekével az Ipoly folyón haladt suppal, de eltévedtek.

Katasztrófavédelmisek, tűzoltók, rendőrök és a speciális mentőszolgálat tagjai is keresték a bajbajutottakat. Bár a bejelentővel sikerült telefonon újra beszélni, de csak annyit tudott mondani, hogy valahol Hont közelében lehetnek, hogy pontosan hol, nem tudja.

A katasztrófavédelem munkatársai és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei végül Hont közelében, egy mezőn megtalálták az eltévedt nőt és családját. Az 56 éves férfi és a bejelentő, valamint 13 és 14 éves gyerekei nem sérültek meg, így a rendőrkapitányság beosztottjai a segítségre szoruló családot Hontra, a saját autójukhoz vitte, ahonnan budaörsi otthonukba utaztak.

(Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt