Hirdetésben keresnek új házvezetőnőt Erzsébet királynő mellé

külföld
2022 május 25., 17:00
comments 5

A brit királyi család házvezetőnőt keres, írja a Metro. Az új alkalmazott a Buckingham-palotában vagy a Windsor-kastélyban, heti negyven órában fog dolgozni, és óránként 7,97 fontot, átszámítva körülbelül 3500 forintot fog keresni. Ez 1,93 fonttal kevesebb, mint a brit megélhetési bér, de lakhatást és étkezést biztosítanak a házvezetőnőnek. Összesen 33 nap szabadnapja lesz, beleértve a munkaszüneti napokat is.

„Szakmai csapatunkhoz csatlakozva a hatalmas belső terek és tárgyak karbantartása, tisztítása és gondozása lesz a feladatod, hogy azok a lehető legjobb állapotban legyenek” - szerepel a hirdetésben. A rendezvényeken és kerti partikon pedig a vendégek fogadása és kiszolgálása a feladat.

Olyat keresnek, aki odafigyel a részletekre, büszke a munkájára, és mindig a legmagasabb szakmai színvonalra törekszik. Ami még elvárás: legyen jó szervező, tudja beosztani az idejét, képes legyen betartani a határidőket és szeressen új dolgokat tanulni.

Az ideális jelentkező rendelkezik háztartási tapasztalattal, bár ez nem feltétel. A pályázók június 19-ig jelentkezhetnek, az interjúk júliusban lesznek majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.