Négyrendbeli szexuális zaklatással vádolják Angliában a magyar filmgyártás új sztárját, Kevin Spacey-t

FILM
2022 május 26., 15:26

Kevin Spacey amerikai színészt négyrendbeli szexuális zaklatással vádolja három férfi – írja a BBC a brit rendőrségre hivatkozva.

Kevin Spacey 2013-ban Brooklynban
photo_camera Kevin Spacey 2013-ban Brooklynban Fotó: Craig Barritt/AFP

A 62 éves férfi ellen vádat emeltek, miután a 2005 és 2013 között történt esetek ügyében tett feljelentések sorozata miatt átnézték a bizonyítékokat.

Három panasz szexuális zaklatással kapcsolatos, ezekre állítólag Londonban került sor, egy pedig Gloucestershire-ben. A színészt egy másik súlyos szexuális bűncselekmény miatt is vádolják Londonban.

A zaklatási botrányai miatt filmszerepek nélkül maradt Kevin Spacey-ről három hete derült ki, hogy főgonoszt játszik majd a tatárjárásról szóló, 1,26 milliárd forinttal támogatott 1242 – A Nyugat kapujában című magyar filmben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.