Negyven percig szabadon gyilkolt a texasi ámokfutó, mire a rendőrök végre bementek az iskolába

külföld
2022 május 26., 04:45

„Menjenek be! Menjenek be!” - többen is ezt kiabálták a rendőröknek a Robb általános iskola előtt, miközben bentről már lövések hangjai hallatszottak. De a rendőrök nem mentek be, mondta az AP-nek Juan Carranza, az egyik szemtanú, aki szemben lakik az intézménnyel és végignézte, mi történik.

Javier Cazares, akinek negyedikes lánya egyike a 21 áldozatnak, a városban volt, amikor hallotta, mi folyik az iskolában. Azonnal odasietett, és a rendőrök ekkor még mindig kint várakoztak - számolt be szintén a hírügynökségnek. Fel is vetette a többieknek, akiknek a gyerekei bent voltak az épületben, hogy menjenek be ők maguk, mert a hatóság emberei nem csinálnak semmit.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.