Negyven percig szabadon gyilkolt a texasi ámokfutó, mire a rendőrök végre bementek az iskolába

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2022 május 26., 04:45
comments 3

„Menjenek be! Menjenek be!” - többen is ezt kiabálták a rendőröknek a Robb általános iskola előtt, miközben bentről már lövések hangjai hallatszottak. De a rendőrök nem mentek be, mondta az AP-nek Juan Carranza, az egyik szemtanú, aki szemben lakik az intézménnyel és végignézte, mi történik.

Javier Cazares, akinek negyedikes lánya egyike a 21 áldozatnak, a városban volt, amikor hallotta, mi folyik az iskolában. Azonnal odasietett, és a rendőrök ekkor még mindig kint várakoztak - számolt be szintén a hírügynökségnek. Fel is vetette a többieknek, akiknek a gyerekei bent voltak az épületben, hogy menjenek be ők maguk, mert a hatóság emberei nem csinálnak semmit.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt