Senki sem érti, miért ütötte meg ököllel egyik fiatal csapattársát és miért támadt a másikra a kupagyőzelem után a Roma hátvédje

olaszország
2022 május 26., 11:40

Már az bizarr volt, de még az adrenalinfröccs számlájára írható, hogy a szerdai Roma-Feyenoord Konferencialiga-döntő lefújásakor Gianluca Mancini hátvéd látszólag ideges kis jobbhoroggal és ordibálással reagált arra, hogy boldogságban úszó csapattársa, Bryan Cristante meg akarta ölelgetni. Különös tekintettel arra, hogy a győztes Roma-játékosok közül pont az egyetlen, döntő gólhoz vezető pompást passzt adó Mancininek végképp nem volt oka idegeskedni.

De az már végképp érthetelten volt, ami később, a pályán ünneplés közben történt. Mancini ekkor ugyanis elöbb ballal eltolta magától, majd úgy nézett ki, hogy jobbal keményen, dühből, ököllel megütötte fiatal csapattársát, Felix Afena-Gyant.

A dolog annyira zavarbaejtő, hogy az olasz és nemzetközi sajtóban plusz a közösségi oldalakon körbenézve senki sem érti vagy talált bármiféle magyarázatot. Mancini a meccs utáni nyilatkozatában egyébként külön kiemelte Cristante jó játékát. Afena Gyan meg azt nyilatkozta, hogy nem volt ez semmi komoly, Gianluca ilyen csávó, nincs itt semmi látnivaló.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.