Jodie Foster főszereplésével, a sarkkörön játszódik majd a True Detective negyedik évada

FILM
2022 május 27., 07:53
comments 2

A Deadline beszámolója szerint Jodie Foster lesz a főszereplője a True Detective negyedik évadának. Foster egy Liz Danvers nevű nyomozót alakít majd, aki egy alaszkai kutatóállomásról eltűnt hat ember ügyében nyomoz majd.

Az eddig megjelent információk alapján elég hideg és sötét évadra van kilátás, mivel Danvers és partnere épp a téli szezon kezdetén érkezik majd meg a sarkkörön túl lévő kutatóállomáshoz.

photo_camera Fotó: IMAGE PRESS AGENCY/NurPhoto via AFP

Az évadot Issa López írja és rendezi, Foster pedig producerként is tevékenykedik majd.

A sorozatot a HBO gyártja, és ez lesz Foster felnőtt karrierjének első tévés főszerepe, gyerekként ugyanis több sorozatban is játszott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.