Egy nyugdíjas férfi és a birkája lett Mílosz szigetének sztárja

ÁLLAT
május 30., 19:43
comments 6

Egy nyugdíjas által megmentett magányos bárány lett az új látványosság a görögországi Mílosz szigetén.

Az Elpida (Remény) nevű állat kutyaként követi a gazdáját, George urat Adamantasz kikötővárosában. Elpida mindig a gazdája mögött sétál a város szűk utcáin, bemegy vele a boltba is, de pihenni is a gazdi mellett szokott, amikor az a sétányon elfogyaszt egy kávét.

A férfi azt mondta, a néhány napos Elpidát egy mezőn találta a szigeten, úgy véli, az anyja azért hagyhatta el, mert beteg volt, és nem volt hajlandó szoptatni.

A nyugdíjas a közelben lakott, fecskendővel kezdte etetni a kis nőstényt. Az állat életben maradt, és a férfit „apafigurának” vélheti, aki megmentette az életét.

„Követ engem, bárhová megyek. Amikor először követett a sétányra, káosz volt. Kicsik és nagyok vettek körül minket egy fotó vagy videó erejéig” – mesélte a férfi, aki azóta elválaszthatatlan a birkától, és a kikötőben mindenki várja, hogy Adamantasz sikátorain végigmenjenek. (Greek Reporter)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt