Mégsem sülünk meg a nyári melegben ezen a héten

időjárás
2022 május 30., 10:36
comments 1

Eddig úgy volt, hogy a héten beüt az igazi nyár, és a hétvégén már 35 fokos melegre is számíthatunk, de a legfrissebb előrejelzések szerint maximum a 30 fokot, és azt is csak pénteken éri el a hőmérséklet. Az Időkép előrejelzése szerint a hőség helyett inkább záporokra és zivatarokra számíthatunk, ha valaki strandra menne, az a pénteki napot szánja erre, mert aznap egyelőre úgy néz ki, nem fog esni, ellenben meleg lesz.

photo_camera Fotó: Időkép

Az Országos Meteorológiai Szolgálat is azt írja Facebookon, hogy „a legfrissebb előrejelzésekben kevésbé markáns a magasnyomás kiterjedése, és a meleg légtömeg sem tud betörni a Kárpát-medence fölé”, úgyhogy elmarad az első nyári hőhullám.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.