A férjünk nélkül elintézni a közműátírást? Úristen, hát lehetséges ez? Dér Heni szerint igen!

nők
2022 május 31., 10:40
comments 7

Óriási megkönnyebbülés érte Dér Henit és feltehetően nők százezreit, miután a Megasztár valahányadik szériájából ismert énekesnő a jelek szerint boldogan lépett bele egy állami influenszerkampányba, hogy követői is tudjanak róla, már sorban állás nélkül is el lehet intézni minden közműátírást. És az hagyján, hogy nem kell hozzá sorban állni, a hölgyeknek(!) még a férjük jelenléte sem szükséges ehhez a bonyolult procedúrához.

„Hölgyeim, végre eljött az idő, amikor egy oldal segítségével, egy helyen, sorbanállás nélkül tudunk minden közműátírást és adatainkban való változást elintézni és bejelenteni! És még a férjünk sem kell hozzá! E-bejelento.gov.hu, én így szeretlek!#ebejelentő #közműátírás” – írja Dér legújabb Instagram-posztjában, amit valójában nem is idézhettem volna, a fotót pedig pláne nem tehetem ide, mert az énekesnő a profilján külön jelezte, hogy „a képek és poszt szöveg felhasználása tilos!!”

(A címlapkép Dér Heni Ég veled című videóklipjéből készült.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.