Koncertje után kapott szívrohamot az egyik legismertebb bollywoodi énekes

június 1., szerda 4:54

Bollywood híres sztárja, az 53 éves Krishnakumar Kunnath, ismertebb nevén KK a koncertje után kapott szívrohamot, és később elhunyt - írja a Guardian. A rajongókon kívül India miniszterelnöke, Narendra Modi is megemlékezett az énekesről.

A Times of India és a helyi sajtó szerint Kunnath rosszul érezte magát, amikor Kolkatában lépett fel. Az előadás után állítólag arra panaszkodott, hogy nagyon fázik, és vissza akart menni a szállodájába. Miután helyi idő szerint este fél 11 körül összeesett, a hotelből egy dél-kolkatai kórházba szállították, ahol az orvosok halottnak nyilvánították - írja a Times of India.

Az 1968-ban Delhiben született, sokoldalú énekes többek között hindi, tamil, telugu, kannada, malajálam, marathi és bengáli nyelven adott elő.

Kunnath karrierjét Dzsinglikben kezdte, majd az 1990-es években debütált a nagyvásznon. Playback-énekesként dalait filmekhez használták, a színészek az ő számaikat tátogták el.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt