Mészáros Lőrinc: Rengeteg munka létezik erre az évre

agyvihar
2022 június 1., 7:24
comments 26

Hadházy Ákos Facebook-oldalán jelent meg egy videó, ami tavaly, a Budapest Bankot bekebelező MKB karácsonyi ünnepségén készült. A politikus a felvételt azzal vezeti fel, hogy

ez sajnos nem egy Bödőcs paródia, hanem Magyarország második legnagyobb bankjának a rendezvénye.

A videón Mészáros Lőrinc beszél, és valóban ismét elég érdekesen fogalmaz. Beszédét azzal vezeti fel, hogy először tarthatnak karácsonyi bulit, mert a covid miatt eddig nem lehetett. Vagy ahogy Mészáros mondja: „Bár tavaly ugye a covid nem engedte meg, hogy úgy döntsünk, hogy rendezzünk”. Aztán rátér, hogy azért kell egy kis lazítás, „hiszen rengeteg munka létezik erre az évre, a kollégák éjjel-nappal dolgoztak és aratják le”.

Érdemes az egész - egyébként rossz minőségű, de feliratozott - videót végignézni hasonló gyöngyszemekért, de az abban elhangzottak is érdekesek. (Mármint nemcsak nyelvtanilag.)

Mészáros Lőrinc arról beszél, hogy nagyon hálás a tanácsadóknak, de persze főleg a kormánynak, hogy a Budapest Bank és az MKB ilyen gyorsan végre tudta hajtani a fúziót. Fejlesztéseket ígér, de azt is mondja, nem akar profitot kivenni. És persze fel kell venni a versenyt a külföldi bankokkal.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt