Mészáros Lőrinc: Rengeteg munka létezik erre az évre

agyvihar
2022 június 01., 07:24
comments 23

Hadházy Ákos Facebook-oldalán jelent meg egy videó, ami tavaly, a Budapest Bankot bekebelező MKB karácsonyi ünnepségén készült. A politikus a felvételt azzal vezeti fel, hogy

ez sajnos nem egy Bödőcs paródia, hanem Magyarország második legnagyobb bankjának a rendezvénye.

A videón Mészáros Lőrinc beszél, és valóban ismét elég érdekesen fogalmaz. Beszédét azzal vezeti fel, hogy először tarthatnak karácsonyi bulit, mert a covid miatt eddig nem lehetett. Vagy ahogy Mészáros mondja: „Bár tavaly ugye a covid nem engedte meg, hogy úgy döntsünk, hogy rendezzünk”. Aztán rátér, hogy azért kell egy kis lazítás, „hiszen rengeteg munka létezik erre az évre, a kollégák éjjel-nappal dolgoztak és aratják le”.

Érdemes az egész - egyébként rossz minőségű, de feliratozott - videót végignézni hasonló gyöngyszemekért, de az abban elhangzottak is érdekesek. (Mármint nemcsak nyelvtanilag.)

Mészáros Lőrinc arról beszél, hogy nagyon hálás a tanácsadóknak, de persze főleg a kormánynak, hogy a Budapest Bank és az MKB ilyen gyorsan végre tudta hajtani a fúziót. Fejlesztéseket ígér, de azt is mondja, nem akar profitot kivenni. És persze fel kell venni a versenyt a külföldi bankokkal.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.