Egy horvát nő egyszerre négy gyereket szült, de nem ikreket

külföld
2022 június 02., 06:46
comments 16

Orvosi csodának és különleges esetnek nevezték a szakemberek, hogy egy horvát nő négy gyereket szült egyszerre szerdán, a babák azonban nem egypetéjű, de nem is kétpetéjű ikrek, mindegyik külön magzatburokban volt, az MTI szemléjében úgy fogalmaznak, mind a négy baba egyedi. A 29 éves nő császármetszéssel szült három fiút és egy lányt, mind a négyen 1500 grammal születtek.

A nő természetes úton esett teherbe, a négy gyerek és a veszélyeztetett terhesség miatt pedig már két hónapja kórházban, orvosi felügyelet alatt állt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.