Tűz ütött ki a XVIII. kerületi városházán

baleset
2022 június 06., 15:12
photo_camera Pestszentlőrinc-Pestszentimre Polgármesteri Hivatala, 2022. június 6-án Fotó: Petrovai László FB

Petrovai László alpolgármester Facebook-oldalán számolt be arról, hogy hétfőn délelőtt tűz ütött ki a XVIII. kerületi Polgármesteri Hivatal egyik első emeleti irodájában.

Az alpolgármester közlése szerint a kispesti tűzoltók 3-5 perc alatt a helyszínre értek, és gyors, szakszerű beavatkozásuknak köszönhetően gyorsan megfékezték a lángokat.

Az ünnepnap miatt az épületben a biztonsági őrön kívül senki nem tartózkodott, így személyi sérülése szerencsére nem történt. Viszont a füst, a korom és az oltáshoz használt víz miatt az anyagi kár Petrovai szerint jelentős.

link Forrás

Kedden a Hivatal zárva tart, a hivatal munkatársai otthonról dolgoznak majd, az ügyfélszolgálat nem nyit ki.

Egyelőre a tűz oka ismeretlen, de a katasztrófavédelem szakemberei vizsgálják a körülményeket.

A Hivatal további nyitva tartásáról és az ügyfélfogadás ideiglenes rendjéről az önkormányzati később ad további tájékoztatást.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.