Tűz ütött ki a XVIII. kerületi városházán

baleset
2022 június 06., 15:12
photo_camera Pestszentlőrinc-Pestszentimre Polgármesteri Hivatala, 2022. június 6-án Fotó: Petrovai László FB

Petrovai László alpolgármester Facebook-oldalán számolt be arról, hogy hétfőn délelőtt tűz ütött ki a XVIII. kerületi Polgármesteri Hivatal egyik első emeleti irodájában.

Az alpolgármester közlése szerint a kispesti tűzoltók 3-5 perc alatt a helyszínre értek, és gyors, szakszerű beavatkozásuknak köszönhetően gyorsan megfékezték a lángokat.

Az ünnepnap miatt az épületben a biztonsági őrön kívül senki nem tartózkodott, így személyi sérülése szerencsére nem történt. Viszont a füst, a korom és az oltáshoz használt víz miatt az anyagi kár Petrovai szerint jelentős.

link Forrás

Kedden a Hivatal zárva tart, a hivatal munkatársai otthonról dolgoznak majd, az ügyfélszolgálat nem nyit ki.

Egyelőre a tűz oka ismeretlen, de a katasztrófavédelem szakemberei vizsgálják a körülményeket.

A Hivatal további nyitva tartásáról és az ügyfélfogadás ideiglenes rendjéről az önkormányzati később ad további tájékoztatást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.