Kilencéves a 444, kilenc forint az előfizetés

szolgálati közlemény
2022 június 07., 16:43
comments 4

Idén lett kilencéves a 444, ezért június 1-től kilenc napig kilenc forintért lehet tagságot váltani a Körben, azaz még kicsivel több mint 2 napig tart az akció.

Ha érdekel, itt tudod megnézni a részleteket, de nem túl bonyolult a dolog: aki most vásárol bármilyen előfizetést, havit vagy éveset, kicsit vagy nagyot, annak egy hónap hozzáférést kilenc forintért adunk.

Ennyi pénzért (kilenc forintért) most mindent ki lehet próbálni: cikkolvasást, prémium hírlevelet, kommentelést, zárt Facebook csoportot, szóval ha bárki eddig hezitáltál volna, akkor nincs jobb alkalom.

Kilencforintos előfizetések errefelé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.