A Honvédkórházban orvost késelő beteg „nagyon sajnálja a történteket”

bűnügy
2022 június 08., 10:15

Letartóztatta a bíróság G. Imrét, akit azzal gyanúsítanak, hogy mellkason szúrta kezelőorvosát múlt héten a Honvédkórházban - írja a 24.hu. A Fővárosi Főügyészség azt is közölte a lappal, hogy a férfi azt mondta, nagyon sajnálja a történteket, de nem indokolta meg a tettét.

A Honvédkórház épülete a Podmaniczky utcában.
photo_camera A Honvédkórház épülete a Podmaniczky utcában. Fotó: Google Street View

Az eset csütörtökről péntekre virradó éjjel történt. Az orvos életveszélyesen megsérült, de aztán sikerült stabilizálni az állapotát, mely azóta tovább javult. G. Imrét eddig a kórházban őrizték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.