Az óvodabuszban felejtettek egy négyéves kislányt, életveszélyes állapotban vitték kórházba

bűnügy
2022 június 08., 12:44
comments 20

Egy négyéves tiszaderzsi kislányt felejtettek az óvodabuszban kedd reggel, a Blikk információi szerint a gyerek életveszélyes állapotban került egy debreceni kórházba.

A lapnak az Országos Mentőszolgálat azt mondta, a mentők helyszíni ellátás után a négyéves kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A Blikk úgy tudja, a gyerek reggel fél 8-tól délután 3-ig volt a buszban, amely minden nap felveszi az óvodához közeli településekről a gyerekeket, hogy az óvodába szállítsa őket.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt hivatalból indított eljárást. A nyomozók egy 56 éves kunhegyesi lakost gyanúsítottként hallgattak ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.