Fákat döntött ki a viharos szél Pest megyében

belföld
2022 június 08., 17:17

Közel húsz helyre riasztották Pest megyében a tűzoltókat viharkárok miatt szerda délután. A legtöbb riasztás Dunakesziről érkezett, ahol a szél a város több pontján az útra döntötte a fákat.

Fa dőlt az úttestre a 2-es főút 15-ös kilométerszelvényénél, a Szent György utcában, a Ponty utcában, illetve a Fót és Dunakeszi közötti összekötő szakasz több pontján.

Csömörön pedig, a Petőfi Sándor utcában egy óvodaépületbe tört be nagy mennyiségű esővíz.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint a károk felszámolásán folyamatosan dolgoznak a hivatásos és önkéntes tűzoltók. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.