Johnny Depp ügyvédei szerint a színész nem biztos, hogy behajtja Amber Heardön a neki járó pénzt

bulvár
2022 június 08., 21:12

Johnny Depp ügyvédei, Ben Chew és Camille Vasquez és az ABC műsorában tettek utalást arra, hogy Depp lehet, hogy nem fogja behajtani a 10,4 millió dolláros kártérítést volt feleségétől, Amber Heardtől.

photo_camera Fotó: JIM WATSON/AFP

A kérdésre, hogy mennyire befolyásolta az esküdtszéket a közösségi média, Chew azt mondta, szerinte „a közösségi média nem játszott szerepet”, „a döntést az esküdtszék hozta meg a mindkét fél által bemutatott bizonyítékok alapján”.

Azok az állítások is szóba kerültek, amelyek szerint az ügyben született ítélet negatív hatással lehet a családon belüli erőszak áldozataira és a #MeToo mozgalomra, Vasquez azt mondta, erre csak azt tudja válaszolni, hogy minden áldozatot arra bátorítanak, hogy jelentkezzenek. „Nem gondoljuk, hogy negatív hatása lenne. Az ítélet önmagáért beszél: ezek tények. Az esküdtszék egyhangú döntést hozott a tények alapján.”

Chew azt is felvetette, hogy Depp talán be sem hajtja a neki megítélt kártérítést Heardtől. Úgy fogalmazott, hogy bár nem hozhatják nyilvánosságra az erről szóló megbeszéléseket, de Deppnek „ez soha nem a pénzről szólt”, hanem „a hírneve helyreállításáról”.

Johnny Depp 50 millió dollárra perelte be volt feleségét, Amber Heardöt rágalmazás miatt, miután Heard „családon belüli erőszak áldozatának” nevezte magát egy véleménycikkben, és bár nem említette névvel Deppet, a színész szerint mindenki úgy értette, hogy ő volt a tettes, ezzel pedig Depp szerint volt felesége tönkretette a karrierjét. A hat hétig tartó nyilvános tárgyalás végén az esküdtek bűnösnek találták Heardöt Depp rágalmazásában.

(TV Insider)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.