Johnny Depp ügyvédei szerint a színész nem biztos, hogy behajtja Amber Heardön a neki járó pénzt

bulvár
2022 június 08., 19:12
comments 7

Johnny Depp ügyvédei, Ben Chew és Camille Vasquez és az ABC műsorában tettek utalást arra, hogy Depp lehet, hogy nem fogja behajtani a 10,4 millió dolláros kártérítést volt feleségétől, Amber Heardtől.

photo_camera Fotó: JIM WATSON/AFP

A kérdésre, hogy mennyire befolyásolta az esküdtszéket a közösségi média, Chew azt mondta, szerinte „a közösségi média nem játszott szerepet”, „a döntést az esküdtszék hozta meg a mindkét fél által bemutatott bizonyítékok alapján”.

Azok az állítások is szóba kerültek, amelyek szerint az ügyben született ítélet negatív hatással lehet a családon belüli erőszak áldozataira és a #MeToo mozgalomra, Vasquez azt mondta, erre csak azt tudja válaszolni, hogy minden áldozatot arra bátorítanak, hogy jelentkezzenek. „Nem gondoljuk, hogy negatív hatása lenne. Az ítélet önmagáért beszél: ezek tények. Az esküdtszék egyhangú döntést hozott a tények alapján.”

Chew azt is felvetette, hogy Depp talán be sem hajtja a neki megítélt kártérítést Heardtől. Úgy fogalmazott, hogy bár nem hozhatják nyilvánosságra az erről szóló megbeszéléseket, de Deppnek „ez soha nem a pénzről szólt”, hanem „a hírneve helyreállításáról”.

Johnny Depp 50 millió dollárra perelte be volt feleségét, Amber Heardöt rágalmazás miatt, miután Heard „családon belüli erőszak áldozatának” nevezte magát egy véleménycikkben, és bár nem említette névvel Deppet, a színész szerint mindenki úgy értette, hogy ő volt a tettes, ezzel pedig Depp szerint volt felesége tönkretette a karrierjét. A hat hétig tartó nyilvános tárgyalás végén az esküdtek bűnösnek találták Heardöt Depp rágalmazásában.

(TV Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt