Költöznek a 444 podcastjai, de reméljük, hogy ebből semmit sem veszel észre

szolgálati közlemény
2022 június 09., 14:53

Podcastszolgáltatót vált a 444. Eddig egy Podbean nevű platformon voltunk, mostantól viszont egy Omny Studio nevű eszközt fogunk használni. Jó esetben ebből a változásból a hallgatók most semmit sem vesznek majd észre, mindenki pont ugyanott és ugyanúgy hallgathatja majd a vasárnapi Borízű hangot, mint eddig. Aki a 444-en, cikkbe ágyazott lejátszóban hallgatott, az ott, aki Spotifyon, Apple podcaston vagy más platformon az ott.

Három oka van, hogy mégis külön írunk a váltásról.

Az egyik, hogy bár nagyon reméljük, jól megy a költöztetés a háttérben, és senki sem vesz észre semmit, lehet, hogy valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk. Ha a következő napokban bármi szokatlant tapasztalsz a 444 podcastok körül, nem éred el a régi vagy új adásokat, akkor kérjük írj az elakadtam@444.hu emailre, hogy kiderítsük mi történt.

A második ok, hogy egy apróbb változás mégiscsak lesz mindjárt az elején: a Lakmusz műsorai (amiből hamarosan jön a következő) mostantól a 444-től függetlenül, külön csatornán érhetőek majd el az Omny oldalán és a nagy podcast platformokon. Ha nem akarsz lemaradni a Lakmusz podcast adásairól, akkor most iratkozz fel rájuk!

A harmadik (és a platformváltás magyarázata is egyben), hogy fejleszteni szeretnénk a podcastjainkat, új műsorokkal és szolgáltatásokkal jelentkezni (köztük kifejezetten Kör tagoknak szóló ajánlatokkal) a következő hetekben, hónapokban. Azt reméljük, hogy az új platform megfelelő technikai hátteret nyújt majd a növekedéshez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.