Letartóztatták a Stuttgart labdarúgóját Ibizán

németország
2022 június 11., 18:54

Letartóztatták ibizai nyaralásán Atakan Karazort, a Stuttgart labdarúgóját.

A klub bejelentette, hogy kapcsolatban vannak a játékos jogi képviselőivel, és a 25 éves futballista tagadja, hogy bűncselekményt követett el. A Stuttgart nem közölte, hogy Karazort mivel gyanúsítják, és egyelőre nem kíván többet közölni az üggyel kapcsolatban.

Atakan Karazor április 30-án.
photo_camera Atakan Karazor április 30-án. Fotó: Tom Weller/dpa via AFP

Az ibizai rendőrség viszont azt a tájékoztatást adta a DPA német hírügynökségnek, hogy egy 18 éves spanyol nő azzal vádol két 25 éves német férfit, hogy szerda hajnalban megerőszakolták az Ibiza szigetén fekvő Sant Josep-i otthonában. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.