Heteken át lopott és tört-zúzott egy férfi, és a rendőrségi közlemény valamiért azt emeli ki, hogy mindez egy nő miatt történt

június 12., vasárnap 16:45
11

Bizarr hangvételű közlemény jelent meg a rendőrség honlapján vasárnap, „LEZÁRT AKTA: EGY ASSZONY MIATT 3.0” címmel, és úgy kezdődik, hogy

„Befejezték a szentendrei vizsgálók annak a jelenleg is letartóztatásban lévő, 33 éves férfinek az ügyét, akinek élete - állítása szerint – egy nő miatt siklott ki.”

Fotó: Sagyibó Melinda

A rendőrségi közlemény alapján a 33 éves F. Roland január 21-e és február 2-a között, 17 napon át követett el bűncselekményeket Pomáz, Szentendre és Budakalász utcáin, mire végül elfogták, és letartóztatták. Összesen 11 bűncselekménnyel gyanúsítják: nyolc alkalommal parkoló autókat tört fel, egyszer alufelniket lopott, egy alkalommal lopott bankkártyáról próbált pénzt levenni, egyszer pedig volt élettársa házának kapuját rugdosta.

A rendőrségi közlemény szerint F. Roland „először beszédesnek bizonyult, tetteit azzal magyarázta, hogy egy nő miatt siklott félre az élete. Később már megtagadta a vallomástételt, ám folyamatosan alkudozni próbált a rendőrökkel: ha nem veszik őrizetbe, mindent visszaad és többé nem fog lopni”. A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a több rendbeli lopás bűntettének és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt