Mick Jagger koronavírusos, a kezdés előtt 1,5 órával fújták le a Rolling Stones amszterdami koncertjét

popzene
2022 június 13., 18:38

Pár órával a kezdés előtt fújták le a Rolling Stones esti amszterdami koncertjét Mick Jagger koronavírus-fertőzése miatt.

Mick Jagger június 5-én Münchenben
photo_camera Mick Jagger június 5-én Münchenben Fotó: Sven Hoppe/dpa via AFP

A 78 éves zenész és énekes azután észlelte magán a Covid-19 tüneteit, hogy megérkezett a Johan Cruijff ArenA futballstadionba, és koronavírustesztje pozitív lett.

A szervező Mojo Concerts képviselője 1,5 órával a tervezett kezdés előtt jelentette be a színpadon, hogy a koncert elmarad, Jagger „nem tud énekelni, nem tud fellépni”. A rajongók egy része már az arénában volt.

A zenekar közleményt adott ki arról, hogy nagyon sajnálja, de „a közönség, a zenésztársak és a turnészemélyzet biztonsága elsőbbséget élvez”, és a koncertet máskor fogják bepótolni.

link Forrás

Az amszterdami a negyedik állomása lett volna az együttes 60. évfordulóját ünneplő Stones Sixty európai turnénak.

Egyelőre nem tudni, hogy Jagger megbetegedése hogyan befolyásolja a turnét. A legközelebbi, berni koncert péntekre van kitűzve, a jövő héten pedig London szerepel a programban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.