A traumatológián kikötő balatoni turisták miatt akadozik az ellátás a veszprémi kórházban

Egészségügy
2022 június 14., 16:21
comments 8

„A balatoni turistaforgalom miatt jelentősen megnövekedett az azonnali ellátást igénylő traumatológiai esetek száma” - írja a HVG a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház közleménye alapján (bár az azóta eltűnt a kórház Facebook-oldaláról).

Emellett, mint írták, „halaszthatatlan munkálatokat” kell végezniük a sürgősségi baleseti és az ortopédiai ellátást biztosító műtőben. Ennek következtében jelentősen csökkent az intézmény traumatológiai és ortopédiai kapacitása is, így számos előre tervezett műtétet el kellett halasztaniuk. Utóbbiről értesítik a betegeket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.