Pár éve még dúsgazdag CBA-résztulajdonos volt a férfi, akit Deutsch Tamás apósának megölésével gyanúsítanak

bűnügy
2022 június 14., 11:49
comments 6

Egy érthetetlen döntése miatt pár év alatt elszegényedett vállalkozó , B. István késelhette halálra tavaly decemberben Lazsányi Lászlót, Deutsch Tamás apósát - írja az rtl.hu.

A cikk szerint B. Istvánnak több élemiszerboltja is volt, melyek a csúcson 5 milliárd forintos forgalmat bonyolítottak és a férfinek közben közel 1 százalékos tulajdonrésze volt a központi CBA cégben is. Utóbbi 2019-ig volt a birtokában.

B. egy nehezen magyarázható döntése miatt veszítette el a vagyonát: amikor évekkel ezelőtt egy elszámolási vita miatt el akarta rejteni a valós vagyonát, majdnem mindenét egy külföldi utazás alatt megismert férfire írtatta, anélkül, hogy bármilyen, biztosítékot jelentő másik strómanszerződést aláírtak volna. Az illető pedig egy idő múlva jelezte, hogy nem ad vissza semmit.

B. 2016-ben ezért feljelentette és pereket is indított, de eredménytelenül. Kezdetben még volt azért némi félretett pénze, de ez elfogyott, így B. ételfutárként, zöldségesként és ingatlanosként is próbálkozott.

A gyilkosság idején már hosszabban abban a Római parti, Nánási úti ingatlanban lakott, amit a Lazsányi vezette Civil Torna Club Szabadidős SE bérelt az államtól és ahol különböző sportpályák és egy rendezvényközpont mellett 17 apartmant is kiadnak.

photo_camera Itt történt a gyilkosság.

B. már 16 hónapja lakott itt, régóta nem fizetett, a lakrészéből többször is kirakták. A gyilkosság napján szokása szerint felfeszítette az üres lakás zárját és ott aludt, Deutsch apósa ezért ment oda hozzá. Összevesztek, dulakodtak, majd egy vadászkéssel megszúrta a 67 éves Lazsányit. A kést azért vitte magával, mert azzal feszítette fel az ajtót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.