Pár éve még dúsgazdag CBA-résztulajdonos volt a férfi, akit Deutsch Tamás apósának megölésével gyanúsítanak

június 14., kedd 11:49
6

Egy érthetetlen döntése miatt pár év alatt elszegényedett vállalkozó , B. István késelhette halálra tavaly decemberben Lazsányi Lászlót, Deutsch Tamás apósát - írja az rtl.hu.

A cikk szerint B. Istvánnak több élemiszerboltja is volt, melyek a csúcson 5 milliárd forintos forgalmat bonyolítottak és a férfinek közben közel 1 százalékos tulajdonrésze volt a központi CBA cégben is. Utóbbi 2019-ig volt a birtokában.

B. egy nehezen magyarázható döntése miatt veszítette el a vagyonát: amikor évekkel ezelőtt egy elszámolási vita miatt el akarta rejteni a valós vagyonát, majdnem mindenét egy külföldi utazás alatt megismert férfire írtatta, anélkül, hogy bármilyen, biztosítékot jelentő másik strómanszerződést aláírtak volna. Az illető pedig egy idő múlva jelezte, hogy nem ad vissza semmit.

B. 2016-ben ezért feljelentette és pereket is indított, de eredménytelenül. Kezdetben még volt azért némi félretett pénze, de ez elfogyott, így B. ételfutárként, zöldségesként és ingatlanosként is próbálkozott.

A gyilkosság idején már hosszabban abban a Római parti, Nánási úti ingatlanban lakott, amit a Lazsányi vezette Civil Torna Club Szabadidős SE bérelt az államtól és ahol különböző sportpályák és egy rendezvényközpont mellett 17 apartmant is kiadnak.

Itt történt a gyilkosság.

B. már 16 hónapja lakott itt, régóta nem fizetett, a lakrészéből többször is kirakták. A gyilkosság napján szokása szerint felfeszítette az üres lakás zárját és ott aludt, Deutsch apósa ezért ment oda hozzá. Összevesztek, dulakodtak, majd egy vadászkéssel megszúrta a 67 éves Lazsányit. A kést azért vitte magával, mert azzal feszítette fel az ajtót.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt