A Netflix megcsinálja a Squid Game reality verzióját

Sorozat
2022 június 15., 06:19
comments 2

A koreai sikersorozaton alapuló valóságshow-t tervez a streamszolgáltató, a toborzást már meg is kezdték - írja a BBC.

Szerencsére azonban itt várhatóan senki sem fog meghalni, mint ahogy a dél-koreai disztópikus drámában.

link Forrás

A világ különböző tájáról 456 játékos fog megküzdeni egymással, és állítólag a legrosszabb forgatókönyv az lesz, ha valaki üres kézzel megy haza. A nyeremény egyébként 4,56 millió dollár.

Közben a Netflix megerősítette, hogy lesz második évada a sorozatnak.

A reality résztvevőinek legalább 21 évesnek kell lenniük. Beszélniük kell angolul, és 2023 elején legfeljebb négy hétig rendelkezésre kell állniuk a forgatásra.

A játékosok száma egyfajta tisztelgés az eredeti sorozat felé, amiben szintén ennyi szereplő küzdött meg egymással, és amelyben a főszereplő a 456-os játékos volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.