A Netflix megcsinálja a Squid Game reality verzióját

Sorozat
2022 június 15., 06:19
comments 2

A koreai sikersorozaton alapuló valóságshow-t tervez a streamszolgáltató, a toborzást már meg is kezdték - írja a BBC.

Szerencsére azonban itt várhatóan senki sem fog meghalni, mint ahogy a dél-koreai disztópikus drámában.

A világ különböző tájáról 456 játékos fog megküzdeni egymással, és állítólag a legrosszabb forgatókönyv az lesz, ha valaki üres kézzel megy haza. A nyeremény egyébként 4,56 millió dollár.

Közben a Netflix megerősítette, hogy lesz második évada a sorozatnak.

A reality résztvevőinek legalább 21 évesnek kell lenniük. Beszélniük kell angolul, és 2023 elején legfeljebb négy hétig rendelkezésre kell állniuk a forgatásra.

A játékosok száma egyfajta tisztelgés az eredeti sorozat felé, amiben szintén ennyi szereplő küzdött meg egymással, és amelyben a főszereplő a 456-os játékos volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt